fredag den 10. oktober 2008

Opfordring til sponsorering af tarzanbanen

Sponsorbrev

Som bekendt har Lyng Skoles skolebestyrelse barslet med et nyt og alternativt legepladsprojekt. Og netop her op til efterårsferien står det første synlige tegn på dette storslåede projekt (hvis vi selv må sige det) klart. Det drejer sig om fase 1 ,en ny inspirerende og udfordrende legeplads for indskolingen og Lyng Skoles SFO.

Vi må selv via netværk og diverse andre veje søge den finansiering der skal til for at projektet bliver til noget.

Lyng Skoles skolebestyrelse og ledelse søger aktivt diverse fonde og puljer for denne vej at opnå økonomisk tilskud til legepladsprojektet …. Men dette tyder ikke på at kunne gøre det alene, da der her er mange om buddet. Her kommer I som forældre ind i billedet.

VI SKAL BRUGE JERES HJÆLP …. VI SKAL BRUGE JERES NETVÆRK.

Vi søger med lys og lygte efter firmaer der kunne tænke sig at være ”sponsor” til vores legepladsprojekt. Det kan være et firma man arbejder for eller måske endda et man er medejer af. Det kan være en virksomhed der har en umiddelbar interesse i Lyng Skole (fx at medarbejdere har børn her) eller blot firmaer der synes at det kunne være interessant med den eksponering og deraf følgende goodwill et sådant ”medejerskab” vil kunne give, for et direkte økonomisk afkast af sponsoratet kan vi jo naturligvis ikke love. Fælles for alle firmaer der sponsorerer projektet er at de eksponeres på Lyng Skoles hjemmeside og i den sponsorfolder, der snart i første oplag vil blive sendt ud til alle virksomheder i Danmark C.
Lyng Skole søger sponsorater i størrelsesordenen 10.000, 20.000 eller måske mere, hvis nogle skulle være så gavmilde. De første sponsorer har allerede meldt sig.
Det drejer sig om:

Michael og Ann Eis, ejere af www.kontorartikler.dk og www.moleskine.dk
Morten Zinther, www.b-schroder.dk
Linnemann Radio og TV, www.linnemann.dk
CYANIT – Ærlig IT , www.cyanit.dk
BMS
Fredericia Shipping, www.fredericiashipping.dk
Davidsen og Partner, http://www.davidsenpartnere.dk
ID - arkitekter (det tidligere Brahe og Partnere), www.idarkitekter.dk

Og her kunne så stå dit firmanavn................

Konto i Sydbank: 7051 1036330.

På vegne af bestyrelsen
Og med håbet om en god modtagelse af dette initiativ
Jakob Arndt

Ingen kommentarer: