søndag den 17. maj 2009

Et brag af en åbning!


En stor dag på Lyng skole er nu overstået - se mandagens udgave af Dagbladet.

Holdene i høvdingebold dystede hårdt - placeringerne bliver meldt ud så hurtigt som muligt.

Men "stripperne, Bamserne, AK 47, Greenteam, Pink Panters, Malerne, 5.A & Co" havde stor glæde af Team Jiyo, der støttede holdene moralsk, taktisk og gik forest i de hårde kampe. Dommerne Peter Knudsen og Lars Ejby Pedersen måtte til sidst indføre "Flyvende hollændere" for at fremskynde afgørelserne.

Personalet, med The Boss, i spidsen kæmpede hårdt mod det veltrænede Team Jiyo. EGIF-gymnastik havde også stillet et velmotiveret hold, der dog måtte bøje nakken for det rutinerede høvdingebold-hold fra DR's turnering.

EGif-gymnastik med Lars Lærkedahl i spidsen, havde også travlt med instrukser på air-tracken og rulle-måtterne. O.-klasserne havde deres egen hoppe-borg i skole-gården.

Team Jiyo gav en fin opvisning i parkour og freerunning - opvisningen blev videreført på selve Tarzanbanen - det var ved at udvikle sig til en egentlig work-shop, hvor Lyng-eleverne selv afprøvede tricksene sammen med Ilir, Avni, Sami, Bjarke, Tom, Martin og Signe.

Desværre kom regnen og alle trak op til martrikelkontoret og fik autografer af Team Jiyo. Stemningen var god og hyggelig - stor ros til Team Jiyo for at være fantastiske rollemodeller og repræsentanter for en stærk ungdomskultur.

Formand for Børne & Ungdomsudvalget: Jane Findahl holdt åbningstale fulgt af skoleleder Kurt Simonsen og Forældreforeningsrepræsentant Jakob Arndt. Blandt de fremmødte gæster var Borgmester Uffe Steiner, der glædede sig over arrangementet med de mange aktiviteter.

Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige hjælpere, som har bidraget til at arrangementet forløb fint - uden jer kunne arrangementet ikke afvikles.

Tak til de alle dem som har indskrevet sig til at få matrikelbevis - der blev solgt beviser for kr.16.150. idag. 

Nu regner det - og hva så!

Ingen kommentarer: